‘Verwarde’ vrouw sterft tijdens bungeejumpen nadat ze van 160 ft-brug sprong, vergetend dat ze niet aan koord was vastgemaakt

DIT is het schokkende moment waarop een vrouw stierf tijdens bungeejumpen nadat ze het verkeerde signaal had gevolgd om te springen, ook al was ze niet vastgemaakt aan het bungee-koord.

Het tragische incident vond plaats in de Colombiaanse provincie Antioquia, waar Yecenia Morales Gómez, 25, per ongeluk 160 voet sprong naar haar dood.

3

Yecenia Morales Gómez stierf tijdens een bungeejump
Schokkende beelden tonen het moment waarop ze sprong

3

Schokkende beelden tonen het moment waarop ze sprongKrediet: TikTok

Gómez, een advocaat, bereidde zich zondag voor om samen met haar vriend voor het eerst te bungeejumpen.

Schokkende beelden tonen het moment waarop de 25-jarige het signaal van de instructeur hoort, dat voor haar vriend bedoeld was, dacht dat het voor haar was en 60 voet naar beneden stortte, niet beseffend dat ze niet aan een bungee-koord was vastgemaakt.

Lokale media melden dat haar vriend naar haar toe snelde en probeerde te reanimeren, maar het was te laat.

Brandweerlieden uit Amagá die ter plaatse kwamen verklaarden haar dood.

Gustavo Guzmán, de burgemeester van de gemeente Fredonia, Antioquia vertelde El Tiempo: ”Ze raakte in de war. Het sein was voor de vriend om te springen omdat hij al vast zat aan de beveiligingsapparatuur.

‘Ze hadden haar alleen het harnas omgedaan, dus ze raakte in de war en haastte zich.’

Volgens het medisch rapport stierf Gomez tijdens haar val aan een hartstilstand, meldt de outlet.

Gomez werd begraven na een ceremonie in de wijk Simón Bolívar in Medellín, waar ze met haar gezin woonde.

Haar rouwende broer Andrés Morales beschreef haar als een gelukkige vrouw die graag las en danste en een ondernemersgeest had.

Hij zei: “Mijn zus is een meisje met de beste waarden, gelukkig, spontaan, met deugden waardoor ze van haar vrienden hield en de mensen in nood hielp.”

El Tiempo meldt dat er volgens de burgemeester van Fredonia twee bedrijven zijn die bungeejumpen aanbieden in het gebied, die geen van allen toestemming hebben om dit te doen.

Er loopt een onderzoek naar de dood van de vrouw.

Ze werd ter plaatse dood verklaard

3

Ze werd ter plaatse dood verklaardKrediet: TikTok
Een Chinees themapark veroorzaakte een golf van verontwaardiging op sociale media nadat het een varken dwong om van een 68 meter hoge toren te bungeejumpen


Posted By : Unitogel