Meghan Markle gutste dat ze ‘van Londense mannen houdt’ en ‘iemand wilde ontmoeten’ voordat Harry, ex-vriend Lizzie Cundy beweert

MEGHAN Markle gutste dat ze “van Londense mannen houdt” en “iemand wilde ontmoeten” voordat ze prins Harry ontmoette, beweerde ex-vriend Lizzie Cundy.

De Amerikaanse actrice had vriendschap gesloten met het voormalige model, waarbij Cundy beweerde dat Meghan geen geheim maakte van haar voorkeur voor Engelse mannen.

3

Meghan Markle wordt gezien terwijl ze praat met Lizzie Cundy, die beweert dat ze haar liefde voor Engelse mannen heeft geopenbaard

Tegen de Daily Mail zei ze: “We hebben een clip van haar waarin ze zegt: “Ik wil een Londens meisje zijn, ik hou van Londense mannen en ik hou van alles wat met Londen te maken heeft.

“Ik werd gevraagd om op Meghan te passen toen ze hier kwam. Ze wilde iemand ontmoeten.”

Ze beweerde echter dat ze door Meghan was “gedropt” nadat haar ster begon te rijzen.

Cundy ontmoette Meghan voor het eerst nadat hem werd gevraagd haar te vergezellen naar een liefdadigheidsdiner in 2013.

En slechts drie jaar later ontmoette Meghan prins Harry en het paar stapte in 2018 in het huwelijksbootje.

Het echtpaar woonde eerst in Londen met Kate Middleton en Prins Harry, maar verhuisde later naar Windsor met berichten dat ze wilden ontsnappen aan het ‘goudvissenkom’-leven van een Royal.

Maar na amper 18 maanden huwelijk kondigde het paar aan dat ze de koninklijke familie zouden verlaten.

Na een korte periode in Canada te hebben gewoond, heeft het paar zich sindsdien in LA gevestigd met hun zoon Archie.

Dit jaar verwelkomden ze dochter Lilibet.

🔵 Lees onze Meghan en Harry liveblog voor de laatste updates

Sinds hun verhuizing zijn Meghan en Harry druk bezig geweest met het ondertekenen van deals van miljoenen ponden met Spotify en Netflix.

Meghan, die beroemd werd in het juridische drama Suits, sprak ook een Disney Plus-documentaire over olifanten in voordat ze een prentenboek schreef over de band tussen vader en zoon, The Bench.

Ondertussen heeft prins Harry geprobeerd een boek te schrijven – onthullend dat hij zich voorbereidde om een ​​memoires uit te brengen.

In het boek, geschreven door een ghostwriter, wordt verwacht dat de 36-jarige hertog “volledig waarheidsgetrouw” zal zijn.

Maar koninklijke experts hebben gewaarschuwd dat de prins elke kans op verzoening met zijn familie zou kunnen versnipperen met de memoires.

Cundy beweerde dat ze was gedropt door Meghan

3

Cundy beweerde dat ze was gedropt door MeghanKrediet: Rex
Meghan woont nu in de VS

3

Meghan woont nu in de VSKrediet: Getty
Prins Harry “verkleint alle kansen op verzoening” met de koninklijke familie, zegt voormalig Sun Royal-redacteur Duncan Larcombe


Posted By : Unitogel